Hírek

Felhívás MITT szimpózium szervezésére

2020.06.29 | MITT

Kedves MITT Tagok!

A COVID pandémia csökkenésével bizhatunk abban, hogy a 2021-es MITT Konferenciát meg tudjuk tartani, ehhez vállalta a Védnöki szerepet az ELTE Rektora és az ELTE TTK Dékánja.

A program kialakításához a tervezett plenáris előadók már visszajeleztek, szeretnénk a szimpóziumokat is véglegesíteni. Köszönjük az eddig beérkezett javaslatokat, de még továbbiakat is várunk! Ismét közzétesszük tehát felhívásunkat a 2021. évi MITT konferencián való szimpózium szervezésére. A szimpóziumok a korábbi évekhez hasonlóan 4-5 db, egyenként 20-25 perces előadásból állnak.

Kérjük, hogy a szimpóziumi pályázatokon tüntessék fel a szimpózium címét és rövid tudományos összefoglalóját, a résztvevő előadók nevét, affiliációját, a tervezett előadások címét. A szimpóziumi pályázatok badási határideje 2020. július 15, a pályázatokat a dobolyi.arpad@ttk.elte.hu email címre várjuk.

A szimpóziumok szervezői ezúttal is számíthatnak arra, hogy a MITT az elmúlt évekhez hasonlóan tudja a szimpóziumokat anyagilag támogatni.

Üdvözlettel,

Dobolyi Árpád, a MITT konferencia elnöke,

Schlett Katalin, a MITT konferencia társelnöke

 

Vissza
Konferencia