News

Adó 1%

2024.04.02 | MITT

Kedves MITT Tagtársak!


Az idén is elérkezett az adóbevallások időszaka, amikor dönthettek, hogy adótok 1%-át mely civil szervezetnek ajánljátok fel. Köszönjük, hogy az elmúlt évben is igen sokan gondoltatok Társaságunkra, amikor megtettétek ezt a felajánlást. Ez nagyban segítette a MITT-et, hogy az éves konferenciánkon kívül egyéb rendezvényeket is tudjunk szervezni/támogatni, mint pl. a MITT szimpóziumok (idén a 3rd Third István Ábrahám Memorial Neuroscience Society Workshop), vagy a középiskolások nemzetközi agykutatási versenye, a ’Brain Bee’, aminek a tavalyi hazai győztese a nemzetközi döntőn a rangos 8. helyezést ért el 31 ország versenyzői közül, vagy az Agykutatás Hete rendezvénysorozatok a nagyvárosokban.


Ezért ismét szeretnénk megkérni minden Tagtársunkat, hogy amennyiben még nem ajánlottátok fel adótok 1%-át civil kedvezményezett részére, fontoljátok meg és támogassátok Társaságunkat. Ennek lehetőségét megtaláljátok az adóbevallásotok keresőjében, ahol


1)    adószámra: 18047912-1-42,

2)    névre: MAGYAR IDEGTUDOMÁNYI TÁRSASÁG, vagy

3)    címre is 1083 BUDAPEST, SZIGONY UTCA 43 is kereshettek.

 

Köszönettel várjuk a nagylelkű felajánlásokat a Társaság javára a 2024-es évben is!

 

Üdvözlettel,

a MITT vezetősége

Hernádi István (elnök), Fekete Csaba (elnökhelyettes), Dobolyi Árpád (elnökségi tag), Szabadics János (gazdasági bizottság, elnök)

 

Back
Announcement